Torsdag

Godmorgon 🖐🏼
Hoppas natten har varit god mot er, själv har jag haft lite svårt för att sova nu i några nätter. Förvärkarna har börjat komma och har hållit på ett tag nu. Undra hur länge det ska fortsätta innan det drar igång på riktigt.

I veckan har vi haft strålande sol. Så skönt 🙏🏼☀

I tisdags åkte jag & pojkarna till mina föräldrar och umgicks. Åkte raggarbil, åt frukost & lunch, satt i solen, barnen hade vattenkrig med varandra och så passade även vi på att åka förbi affären och köpa mig ett nytt bord att ha utomhus. På kvällen när David kom hem åkte vi till återvinningen och slängde grenar, vi har tagit ner vår syrenhäck. 👍🏼

Igår lämnade jag barnen på dagis. Det var väldigt länge sen dom var där nu. Tydligen hade barnen jublat när dom fick se vår bil på parkeringen och dom mötte pojkarna i dörren. Kul att dom har varit saknade 😍 Själv passade jag på att åka hem och bara ta det lugnt i tv:n, åt lite lunch ute i solen innan jag gick och duschade och åkte iväg till barnmorskan. Blodtrycket såg bra ut och fortfarande bara 8kg + 🙏🏼 Dessvärre var hon osäker på hur flickebarnet ligger i magen och det har även jag varit. Så blev iväg skickad att göra ett ultraljud för att kolla läget & allt såg bra ut – huvudet ner! 👍🏼

Efter barnmorskan åkte jag & hämtade pojkarna, sen åkte vi vidare till Evelina & barnen 😍 Bästa!!
Hon hade fixat små pizzor som vi tog som mellanmål, så gott! Barnen lekte i massvis, och så fikade vi. Klockan blev mycket & vi åkte hem.

Idag ska jag lämna pojkarna på dagis igen, sen ska jag och Sanna åka in till stan. Ska köpa lite solcellslampor att ha till altanen. Hoppas inte förvärkarna bli för jobbiga bara, då blir det jobbigt att gå på stan. 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *