Tisdag

God kväll! 🖐🏼

Kvällen är här & just nu nattas pojkarna där uppe & lillskruttan sover i vagnen.
Vi har precis kommit in från Juvelias första promenad i liggdelen. Jag var sugen på en långrunda men kroppen skrek stopp så det blev bara ett varv i kvarteret 😅

Idag har jag, David & Juvelia varit inne på stan. Först var jag uppe på BB med Juvelia för en sista kontroll. Hon hade gått upp 270 g så nu var hon uppe över födelsevikten vilket man kanske brukar uppnå efter två veckor😅 Men hon är som sin far, hungrig! Igår ramlade förresten navelsträngen bort också, och det såg ut som det skulle 🙏🏼

Sen köpte vi kakelavslut på Bauhaus och därefter tog vi oss en tur på IKEA. Hittade lite små prylar till Juvelias skötbord & så passade vi på att köpa en ny badbalja då den förra gick sönder förra sommaren.

Lunchat hamburgare framför en film gjorde vi med innan jag åkte och hämtade pojkarna på dagis. Jag har inte varit där sedan Juvelia föddes så det tog en stund att hämta idag. 😅 (Som alltid kanske då jag är ganska pratig av mig, haha)

Imorgon blir det troligtvis en sväng till mamma och syster med Juvelia för att umgås.

Nehep. Nu hoppas jag snart mannen kommer ner så att vi kan öppna en chipspåse och kolla film. Idag blir det the wrong missy. Såg trailern igår och den verkar sjukt rolig 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *