Fredag

Hej igen! 🖐🏼

Äntligen är det fredag & helgen knackar på dörren.
Denna vecka har pojkarna varit på dagis och jag & Juvelia har träffat lite vänner.
Jag hade planer för tis, ons & torsdag när pojkarna ändå är på dagis, men varje dag ändrades och nya planer fick det bli 😅 Ibland är det ju så.

Idag har jag alla tre barnen hemma, Nessa är i skolan & David jobbar. Väderprognosen visar regn, men det gör inte så mycket känner jag. Då kan man vara inne och göra lite nytta utan att ha dåligt samvete för att solen skiner.

I tisdags hade jag & David bröllopsdag. Tänk att det redan är två år sedan som vi gifte oss.
Det var en helt magisk dag & jag är så tacksam för att allt blev så lyckat trots att det tydligen var en hel and familj inne i lokalen innan vi kom😅🙏🏼❤
Dagen spenderades först hos min vän Sabina & hennes dotter Celie (som förresten är född samma dag som Juvelia😅) därefter åkte jag och handlade inför kvällen. Det blev grillat kött, med potatis i ugn, sallad & tzatziki. Därefter blev det vanilj pannacotta med jordgubbar 🥰

Igår torsdag följde jag med Sanna in till blomsterlandet. Som vanligt när jag & sanna ska in och köpa blommor är skuffen full av barnvagnar & skötväskor, samt att två bilplatser tas upp av stora barnstolar men trots det… Så ska vi alltid köpa så mycket/stora saker.
Igår inhandlade Sanna två stora växter att ha ute (palmliknande), samt massa annat.
Själv hittade jag en Welcome ställning att ha utanför dörren, en blomma till det & lite annat krimskrams med.
Om vi fick plats i bilen?
Jajamän. Men det blev trångt 😅
Första gången vi gjorde detta var liknande, fast då hade vi tre stora palmer istället 😂

Ha en trevlig helg 🖐🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *