Torsdag

God kväll.

Torsdag är här och jag börjar känna mig riktigt, riktigt trött. Både psykiskt & fysiskt. Hela veckan har varit väldigt intensiv, men rolig.

I måndags åkte jag och alla barnen hem till Evelina lite spontant. Det bjöds på pasta & köttfärssås, sen hade jag med mig äpple och vaniljsås. Så efter maten gick alla barnen ut och lekte i sandlådan & vattenspridaren medan vi i någorlunda lugn och ro kunde göra äppelpaj.
En jätte trevlig dag på alla sätt och vis. Innan vi åkte hem bestämde vi oss för att köra en repris dagen efter.

Så på tisdag kom Evelina & barnen hem till oss. De badade i vår lilla pool, och så hittade vi även vår kära bläckfisk som man kopplar till vattenslangen. Korv med bröd blev det denna dag & fika efter det. Vi gick också bort till lekplatsen och rastade barnen innan det var dags för Evelina att åka hemåt.

Igår, onsdag, började morgonen med att jag och alla små barnen åkte till affären för att handla frukost. Väl inne i affären var pojkarna ganska så duktiga på att tjata om allt möjligt som dom ville att vi skulle köpa hem. Undra hur många gånger man säger ”NEJ!” utan att barnen förstår? Väl framme i kassan betalade jag samtidigt som barnen fortsatte tjata, jag skulle fokusera på att köra vagnen så att jag sen kunde packa ner alla varorna, och precis när vi ska lämna affären frågar en dam mig om det är min plånbok. 😂 Jisses. Livet som stressad morsa..
Väl hemma hade Jennie P och Charlie kommit. Fixade fram frukost och bryggde kaffe. Försökte äta i den mån man kan med ett ammande barn i famnen och två pratiga och tjatiga små killar bredvid, samtidigt som man ska vara lugn och sansad och hinna prata med Jennie utan att bli avbruten hela tiden.

Vid 12 tiden åkte Jennie hem och vi for vidare till Sanna. Barnen ville gärna bada med Elliot, och jag hänger gärna med Sanna😅 Gud så varmt det var igår! Det var även 6 veckor sedan Juvelia föddes så jag tog premiär badet igår för denna sommaren. Jisses så skönt!

Någon timme senare packade vi ihop oss och åkte hem till oss (alla). Sannas man Tobbe var här och hjälpte David med att bredda uppfarten, sen fylla på med grus och därefter padda. Sen fortsatte dom med gräsmattan. De grävde bort syrenhäckarna, en gammal stubbe och det vi märkt ut för kommande projekt. Vi ska ha lekstuga, en friggebod samt studsmattan inom ett visst område på tomten. Ja just det ja.. Vi håller också på att nu i samma veva sätta ner ett svart gunnebo staket 😅 DET ÄR MYCKET NU!

Samtidigt som grabbarna var ute och grävde stod jag & lagade mat, Sanna dukade och sen hade jag ringt hit mamma och pappa med. De hjälpte mig med att lägga in nytt golv uppe på Wiggos nya rum. Det blir så bra. Bara lister kvar sen kan jag börja flytta i ordning allt igen. Fullt ös, medvetslös onsdagen till ära 😂😩🥱 Vid 22 tiden kunde vi äntligen sätta oss i soffan och försöka varva ner.

Idag har Wiggo och mormor haft egentid. Vad Wiggo har längtat efter det. Han är verkligen mormors lilla pojk. Mormor är den bästa han vet. Själv körde jag bort Jaxson till Elliot, och sen tog jag med mig Vanessa & Juvelia in till stan för lite shoppning. Först blev det dock BVC kontroll för Juvelia och allt såg bara bra ut.
Wiggo fyller nämligen år på söndag så idag passade jag på att födelsedagshandla när han ändå var iväg. 🙂
Efter stan körde vi och hämtade Jaxson, sen bar det vidare mot vita sand för att möta upp mormor och Wiggo. Barnen badade och lekte lite.
Nu har vi precis intagit middag… David nattar pojkarna och här sitter jag, ammandes 😅

Huvudet snurrar av all kaos och härlighet. En kopp kaffe blir det nu till serien Advokaten!

Ha det gott i värmen ☀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *