Länge sen sist.

Hej hej hej. 🖐🏼

Länge sen jag skrev av mig här. 😎

Sommaren är förbi och hösten knackar på med stormsteg. Mysigt ändå.
I helgen blev renoveringen av toaletten Äntligen färdig!!! Som vi har drygat med den. Men nu så! 🙏🏼 (Bild får komma i ett annat inlägg)
Jaxson har börjat i förskoleklassen, Wiggo går kvar på dagis men är nu uppflyttad till sista & den största avdelningen & Vanessa har börjat i 6:an.

Själv passar jag på att njuta lite extra i veckorna tillsammans med Juvelia när alla syskon är iväg på sitt. Full rulle är det om eftermiddagarna & om helgerna med alla hemma, så det är skönt att ta det extra chill i veckorna så att säga. Det blir mycket öppna förskolan för mig & Juvelia, samt träffar kompisar. Mycket nya kompisar som har fötts under sommaren så det är extra kul ❤

Igår var jag & Juvelia en sväng på öf, vi fick då hem hennes hand & fot avtryck som vi gjort i gips. Blev även en sångstund där krafterna tog hårt då tjejan toksomnade därefter.

Idag har Evelina och lilla Ella varit här och umgåtts. Som vanligt med Evelina är vi experter på att fika, så idag blev det först frallefrukost & sen blåbärspaj. Så gott 😍👌

Nu är pojkarna hemma & Nessa är iväg hos en kompis.
Strax ska jag & Wiggo laga middag, spagetti & köttfärssås på schemat idag.
Igår hade Vanessa sin matdag, då blev det tacos 👌😍🌮
Jaxson fick stå för dukningen idag. Älskar när vi alla hjälps åt 🙏🏼

Hej så länge👋🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *